Menu

Extraordinary Residence Relate To The Sky Via Voids.

December 25, 2015 | Architecture, Design Ideas, Home Design

Extraordinary Residence Relate To The Sky Via Voids.

The Boandyne House is located in Toorak, Victoria, Australia. Those was completed in 2014 plus with a residential plan by SVMSTUDIO. The house offers a complete of 5,382 square feet of living room with has  large curb appeal.

 

Boandyne-House-front-curb-architecture

 

Sitting on a gentle slope, the building had to be designed is so a means that those takes maximal virtue of the natural light , the views with the surrounding . The stone walkway that leads to the entry terrains been establishes a easy  with contemporary look .

 

Boandyne-House-overview-architecture-design

 

The designer wanted to allow the home to share a strong associate  with the exterior. So they clustered similar a series of beautiful outdoor features so as the lap pool, the garden plus , with the large deck, allowing them to wrap approach the home plus  to envelop those with their magic.

 

House-pool-and-garden-design-ideas

 

At night, the warm light gets reflected into the pool. The river rocks spread along those obtain a gorgeous structure as light plus , with  reflection  play across them.  The small trees catch several of the light as well .

 

House-pool-night-view-house

 

The ground basic shares a strong associate with the earth. Basic-to- plafond glass windows plus  walls  with sliding glass doors open the shares spaces situated here onto the large deck, the garden plus  all the natural beauty that surrounds them, allowing nature to become a part of their interior decor .

 

Boandyne-House-ground-floor-corner-view

 

Inside, the ambiance is warm, comfortable plus inviting. LED plafond lighting runs in thin strips, highlighting the architecture of the home plus , with framing the various spaces plus  functions. The seating terrains is facing the outdoors.

 

Boandyne-House-living-area

 

A freestanding fireplace offers the room a warm glow plus , with a cozy atmosphere . Those fits into the corner  formed where the double-height plafond is lowered plus  relate with plafond plus , with the basic, build a fluid plus  imposing look .

 

Boandyne-House-fireplace-Spectacular-Residence

 

The huge social terrains features a easy color palette inspired by nature . Earthy tones took center stage . Various shades of gray could be seen throughout the room together with whites, beige , browns plus dark  . Occasional red or orange accents give the decor a dynamic vibe.

 

Spectacular-House-living-room-seating

 

The kitchen plus  the dining terrains share invent a single room . The kitchen has a large island which doubles as a bar. All the appliances are built-in or concealed plus  this offers the kitchen a highly simplistic  look . The dining bench has a glass top plus , with a sculptural base which gets reflected onto the basic, forming intricate reflection .

 

House-dining-area-and-kitchen, Spectacular-residence-home-design

 

The staircase has a actually interesting construct which perhaps go unnoticed at first glance. It’s like it’s mirrored onto the plafond . A basic to  plafond glass partition lets light in plus , with exposes the staircase to the adjacent living space .

 

House-staircase

 

The upper level contains the bedrooms plus  bathrooms. They’re easy with spacious but not lacking pizzazz. If it’s an summary partition painting, a set of large windows or the connection to a veranda , these features offers the bedrooms character in a subtle with elegant way.

 

House-bedroom-design-ideas

 

The warm plus  earthy color palette offers the bedroom a relaxing plus  pleasant  look  , allowing those to become a tranquil room . The light streaming in via the windows brightens up the room without becoming disturbing or sacrificing privacy .

 

Boandyne-House-bedroom-review

 

The bathroom gets its light via a skylight. Large mirrors expand its spacious  with airy construct , glass enclosures maint a inside decor obvious plus fluid plus  the wood plus , with stone give the room a spa-like feel .

 

Boandyne-House-bathroom-modern

 

If the ground basic shared a strong associate to the soil , the upper level shares a associate with the sky. Three voids were designed along the diagonal axis of the residence. The light streaming in from above lets nature in but in a tolerable uncommon plus , with notably subtle means .

 

House-large-void

 

The upper basic also includes an open veranda . One of the bedrooms has access to this room . It’s a lovely plus , with intimate relaxed room , perfect for unwinding plus , with being have with your thoughts or for reading a better book.

 

House-large-void-terrace

 

A together relaxed room was also created on the ground level . It’s facing the pool plus , with the garden plus , with is separate from the large deck on the more side of the  home .

 

House-deck-seating-dekor

 

The open deck wraps approach the ground basic plus , with the social spaces foundin the . Basic to  plafond glass walls relate the interior plus , with the exterior spaces plus , with allow the views to be enjoyed from both sides .

 

Spectacular-Residence-House-outdoor-deck

 

The means in which the outdoor areas were organized plus , with divided enables the residence to exist a balanced construct , with access to the gorgeous outdoors from pretty much whatever space with corner  .

 

House-pool-LED-strips

 

Related For Extraordinary Residence Relate To The Sky Via Voids.